Veteranenbladen

In Nederland verschijnen diverse (online) tijdschriften en bladen met verhalen voor en over veteranen. Deze zijn gratis voor veteranen.

Checkpoint

Tijdschrift Checkpoint is hét blad voor en over veteranen. In dit 64 pagina’s tellende maandblad vindt u informatie over verschillende missies, ervaringen van veteranen, het laatste nieuws en diverse achtergrondverhalen over militaire missies vanaf de Tweede Wereldoorlog tot heden. Ook staan in Checkpoint tal van speciale aanbiedingen voor houders van de veteranenpas, zoals kortingen op reizen, maaltijden, boeken, dvd’s en meer. Checkpoint is zowel op papier als digitaal te lezen en is gratis voor veteranen. 

Personeelsbladen Defensie

In 2014 zijn de zeven personeelsbladen van Defensie in digitale vorm te lezen. Het gaat om de Defensiekrant, de Landmacht (CLAS), Vliegende Hollander (CLSK), KMar Magazine (KMar), Materiaal Gezien (DMO) en de Pijler (CDC). U kunt zich via de website van het Ministerie van Defensie kosteloos abonneren op deze digitale bladen, zogeheten E-zines. U geeft aan in welke E-zine u bent geïnteresseerd en laat uw e-mailadres achter. U ontvangt dan een bericht, zodra een nieuwe editie verschijnt

Verenigingsbladen

Sommige veteranenverenigingen hebben een eigen blad. Op de website van het Veteranen Platform vindt u de contactgegevens van de verschillende veteranenverenigingen. Bij de vereniging van uw interesse kunt u navragen of zij een eigen uitgave hebben.

Direct Checkpoint aanvragen

Nederlandse veteranen in binnen- en buitenland kunnen direct de Checkpoint online lezen. Bent u geen veteraan, maar wel geinteresseerd in de Checkpoint? Alle informatie leest u op de website van het Veteraneninstituut.

Direct abonneren op Defensiebladen

De diverse personeelsbladen van Defensie verschijnen vanaf 2014 in digitale vorm. U kunt zich kosteloos abonneren op deze zogeheten E-zines. U ontvangt per e-mail een bericht wanneer een nieuwe E-zine online staat.

Snel navigeren in het Veteranenloket

Zoekt u informatie?

Direct contact

088 334 00 00

Het Veteranenloket is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

info@veteranenloket.nl